Naar de navigatie Naar de inhoud

Orthopeed Ooms, E.M.

Orthopeed

9
.7

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering over Ooms, E.M., Centrum voor orthopedie en beweging OCON Orthopedische kliniek, locatie Hengelo - Hengelo op 25 mei 2023

Luisteren

10

Uitleg

10

Deskundigheid

10

Voor- en nadelen

10

Samen beslissen

10

Samenwerking

10

Behandeling

8

Toelichting

Schouderoperatie uitgevoerd door dr. Ooms. Een zeer vriendelijke man, die erg duidelijk in menselijke taal uitleg heeft gegeven over wat het probleem was in mijn schouder en hoe hij dat aan ging pakken. Ondanks mijn angst heeft hij mij weten te overtuigen om de operatie te laten doen. Eerste twee weken na de operatie flinke pijn gehad, maar dat was ook vooraf verteld. Bij de controle afspraak heeft hij alle foto’s die gemaakt zijn tijdens de operatie super duidelijk uitgelegd, waardoor ik een nog beter beeld heb bij wat er precies gedaan is. Zeer tevreden over de. Ooms. Maar ook de rest van de verplegers bij OCON hebben mij prima verzorgd.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Ooms, E.M.? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.