Naar de navigatie Naar de inhoud

Orthopeed Saraç, Ç.

Orthopeed

9
.8
Er zijn 35 waarderingen Waarderen

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering over Saraç, Ç., Overige kliniek Park Medisch Centrum en Parkkliniek - Rotterdam op 14 april 2022

Luisteren

10

Uitleg

10

Deskundigheid

10

Voor- en nadelen

10

Samen beslissen

10

Samenwerking

10

Behandeling

10

Aandoening / behandeling

Heupvervanging

Toelichting

Dr. Saraç was zeer vriendelijk, duidelijk en kwam deskundig op mij over. Alles werd heel duidelijk uitgelegd. Ik voelde mij meteen gehoord en begrepen. De manier waarop mijn probleem door haar werd onderzocht en de uiteindelijke diagnose, het plaatsen van een totale heup prothese, heeft ertoe geleid dat ik eindelijk - na jaren tobben - van mijn pijnlijke heupklachten ben verlost. Van A tot Z werd alles prima geregeld en via email bevestigd. De behandeling in Park Medisch Centrum & Kliniek te Rotterdam heb ik als in "een warm bad" ervaren. Mooie locatie, gemakkelijk bereikbaar, voldoende parkeergelegenheid. Ik ben heel blij dat ik hier terecht ben gekomen. Hartelijk dank voor alle goede zorgen van Dr. Saraç en àlle verdere medewerkers!


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Klachten over uw behandeling?

  • Lees hier hoe u uw klacht kunt melden.

    Meld klacht
  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Saraç, Ç.? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.