Naar de navigatie Naar de inhoud

Orthopeed Saraç, Ç.

Orthopeed

9
.8
Er zijn 40 waarderingen Waarderen

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering over Saraç, Ç., Centrum voor orthopedie en beweging Park Medisch Centrum en Parkkliniek - Rotterdam op 14 juni 2022

Luisteren

10

Uitleg

10

Deskundigheid

10

Voor- en nadelen

10

Samen beslissen

10

Samenwerking

10

Behandeling

10

Toelichting

Drs. Cigdem Saraç is voor mij een top chirurg en dat niet alleen. Ze is ook als mens heel lief, toegankelijk en open. Zij is met haar medewerkers een totaal team. Dat merk je als je op de operatietafel ligt en de voorbereidingen plaatsvinden. Een geweldige sfeer onderling bevestigd dat. Ik ben zowel op 21 maart 2022 als op 13 juni 2022 door haar geopereerd. Ze neemt alle tijd voor de patient en blijft altijd vriendelijk en legt je in duidelijke taal uit wat ze gaat doen en wat ze gedaan heeft tot in detail. Dit alles heeft er voor mij ertoe bijgedragen dat ik na de 1e operatie snel hersteld ben en na de 2e operatie, door de ervaring van de 1e, bij thuiskomst zonder krukken kon lopen. Alleen maar lof voor deze Drs. Cigdem Saraç. Zij zet de gezondheiszorg in Nederland op een hoog peil. Proficiat!


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Saraç, Ç.? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.