Naar de navigatie Naar de inhoud

Orthopeed Saraç, Ç.

Orthopeed

9
.8
Er zijn 40 waarderingen Waarderen

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering over Saraç, Ç., Centrum voor orthopedie en beweging Park Medisch Centrum en Parkkliniek - Rotterdam op 5 juli 2022

Luisteren

10

Uitleg

10

Deskundigheid

10

Voor- en nadelen

10

Samen beslissen

10

Samenwerking

10

Behandeling

10

Aandoening / behandeling

Heupvervanging

Toelichting

Enkele weken geleden kreeg ik van dokter Saraç en haar team een nieuwe heup. Dokter Saraç ontdekte snel dat ik zowel artrose als necrose had en kon mij binnen 2 weken opereren. Waar ik strompelend de kliniek inging kwam ik er weer lopend uit! Ik kan het nog nauwelijks geloven. Ik heb bijna geen pijnstilling nodig gehad en kon meteen weer lopen en traplopen zelfs zonder hulpmiddelen. Na een week mocht ik van de fysiotherapeut weer autorijden zodat ik inmiddels behoorlijk mobiel ben. Voor de veiligheid loop ik buiten nog even met een rollator. Doker Saraç heeft perfect geopereerd en is een zeer aardige en toegankelijke arts. Niets dan lof voor haar!


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Saraç, Ç.? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.