Naar de navigatie Naar de inhoud

Orthopeed Saraç, Ç.

Orthopeed

9
.8
Er zijn 35 waarderingen Waarderen

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering over Saraç, Ç., Overige kliniek Park Medisch Centrum en Parkkliniek - Rotterdam op 4 februari 2022

Luisteren

10

Uitleg

8

Deskundigheid

8

Voor- en nadelen

9

Samen beslissen

10

Samenwerking

10

Behandeling

8

Aandoening / behandeling

Heupvervanging

Toelichting

Ik was onder de indruk van haar empathie. Ik ben nl. 80 jaar maar dat vond zij geen enkel probleem na mijn gegevens doorgenomen te hebben. Alleen moest de anesthesist nog toestemming geven. Zij vroeg mij zelfs wanneer ik geholpen wilde worden en dat in deze tijd. Ze had nog een plaatsje 10 dagen later. Voor de operatie had zij er duidelijk zin in. Was professioneel bezig en toen het zover was waren ze op elkaar afgestemd bezig en liep het soepel. 'S middags Kwam zij de wond controleren en nam nog tijd voor een praatje. En vanochtend stond ze al om 8.10 aan mijn bed weer wond controleren en advies voor thuis geven en uitleggen hoe je moet gaan zitten met een operatie aan de voorkant.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Klachten over uw behandeling?

  • Lees hier hoe u uw klacht kunt melden.

    Meld klacht
  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Saraç, Ç.? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.