Naar de navigatie Naar de inhoud

Orthopeed Saraç, Ç.

Orthopeed

9
.8
Er zijn 58 waarderingen Waarderen

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering over Saraç, Ç., Centrum voor orthopedie en beweging Park Medisch Centrum en Parkkliniek - Rotterdam op 12 maart 2023

Luisteren

10

Uitleg

10

Deskundigheid

10

Voor- en nadelen

10

Samen beslissen

10

Samenwerking

10

Behandeling

10

Aandoening / behandeling

Heupvervanging

Toelichting

Mw Sarac is een zeer professionele orthopedisch chirurg, die in heldere taal vertelt wat je te wachten staat tijdens de operatie. Ze geeft duidelijk de alternatieven van de behandelingen aan en laat je de keuze, om te beslissen met alle voors en tegens.. Daarnaast is zij een specialist, die op opmerkelijke wijze tegelijkertijd verbinding met jou als patiënt weet te leggen. Ik zal haar zeker bij vrienden en bekenden aanraden vanwege haar professionaliteit en haar authentieke persoonlijkheid.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Saraç, Ç.? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.