Naar de navigatie Naar de inhoud

Orthopeed Siebelt, M.

Orthopeed

9
.5
Er zijn 132 waarderingen Waarderen

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering over Siebelt, M., Ziekenhuis Anna Ziekenhuis, locatie Geldrop - Geldrop op 4 augustus 2022

Luisteren

10

Uitleg

10

Deskundigheid

10

Voor- en nadelen

10

Samen beslissen

10

Samenwerking

10

Behandeling

10

Aandoening / behandeling

Heupvervanging

Specialisme

Orthopedie

Toelichting

Geweldig, wat deze orthopeed na 2 testjes constateerde, nl. 2 heupen volledig versleten, hetgeen door eerder geraadpleegde medici, 4,5 jaren geleden niet geconstateerd werd, waardoor ik 4,5 jaren met voortdurende pijn heb rondgelopen. Geheel bij toeval kwamen wij in contact met Dr. M. Siebelt, welke met deze constatering kwam en binnen 2,5 maanden vanaf eerste gesprek tot datum operatie, dus heel snel. Bovendien adviseerde Dr. M. Siebelt om beide heupen in een operatie te vernieuwen, heb vertrouwen in de specialist en nu na 6 weken nagenoeg zonder krukken te lopen en mag weer fietsen en autorijden en Alles wat ik graag doe, dus een zeer tevreden patiënt


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Siebelt, M.? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.