Naar de navigatie Naar de inhoud

Orthopeed Spoor, A.B.

Orthopeed

8
.0
Geslacht
Man
Er zijn 9 waarderingen Waarderen

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering over Spoor, A.B., Ziekenhuis ETZ Elisabeth - Tilburg op 28 februari 2022

Luisteren

2

Uitleg

3

Deskundigheid

2

Voor- en nadelen

3

Samen beslissen

2

Samenwerking

2

Behandeling

2

Aandoening / behandeling

Rugpijn

Specialisme

Orthopedie

Toelichting

Hij deelde de diagnose van een collega totaal niet. Hij nam die diagnose van zijn collega niet serieus. Zijn diagnose was, niets meer aan te doen als pijnbehandeling geen effect had, dus dan moest ik er mee leren leven. Wat blijkt nu, een rugwervel is ingezakt, en door deze vast te zetten komt de zenuw vrij zodat ik van mijn klapvoet/pijn af ben (diagnose van eerste neurochirurg). Maar orthopeden Spoor wuifde alles weg en als de pijnbehandelingen niets doet, wordt er niet geopereerd, omdat dit dan geen effect op de klapvoet/pijn zou hebben. Ik als patient hing in het luchtledige. Uiteindelijk ben ik terug gegaan naar de neurochirurg. Nou inmiddels is het tegendeel bewezen, nu heb ik blijvende schade aan de zenuw opgelopen wat niet nodig was geweest! En dan heb ik het nog maar niet over ander fouten die er zijn gemaakt. Nooit meer zien mij in ETZ! Negativiteit ten top daar!”


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Klachten over uw behandeling?

  • Lees hier hoe u uw klacht kunt melden.

    Meld klacht
  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Spoor, A.B.? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.