Naar de navigatie Naar de inhoud

Orthopeed Vochteloo, A.J.H.

Orthopeed

9
.5

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering over Vochteloo, A.J.H., Centrum voor orthopedie en beweging OCON Orthopedische kliniek, locatie Hengelo - Hengelo op 14 september 2022

Luisteren

10

Uitleg

10

Deskundigheid

10

Voor- en nadelen

10

Samen beslissen

10

Samenwerking

10

Behandeling

10

Toelichting

Tijdens de operatie carpaal tunnelsyndroom constateerde de chirurg dat de vinger ernaast ook niet goed functioneerde en stelde voor die meteen mee te opereren. Geweldige oplossing en scheelt ook enorm in tijd. Super blij mee. Je voelt je heel erg op je gemak en tijdens de operatie wordt alles uitgelegd. Goede sfeer ook bij het verplegend personeel. Je merkt niets van de drukte in de zorg want ze nemen allemaal de tijd voor je alsof alles alleen om jou draait. Groot compliment en hartelijk dank voor deze goede zorg!


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Vochteloo, A.J.H.? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.