Naar de navigatie Naar de inhoud

Orthopeed Wiersma-Tuinstra, S.C.

Orthopeed

9
.7

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering over Wiersma-Tuinstra, S.C., Centrum voor orthopedie en beweging Park Medisch Centrum en Parkkliniek - Rotterdam op 28 februari 2023

Luisteren

10

Uitleg

10

Deskundigheid

10

Voor- en nadelen

10

Samen beslissen

10

Samenwerking

10

Behandeling

10

Aandoening / behandeling

Knievervanging

Toelichting

Ik heb dokter Wiersma ervaren als een bijzonder fijne arts die je verteld waar het op staat en dat zeer duidelijk aangeeft. Na een extra ct scan ben ik zeer snel geholpen aan een nieuw kniegewricht wat na de operatie ook bleek echt nodig te zijn. Na een dag in de kliniek ben ik de volgende dag ontslagen en nu aan het revalideren. Het resultaat is geweldig, vrijwel geen pijn en ook niet gehad direct na de operatie. Tot nu toe wel nog een dikke knie maar na ruim drie weken kan ik alweer goed lopen zonder krukken.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Wiersma-Tuinstra, S.C.? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.