Naar de navigatie Naar de inhoud

Orthopeed Wiersma-Tuinstra, S.C.

Orthopeed

9
.7

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering over Wiersma-Tuinstra, S.C., Overige kliniek Park Medisch Centrum en Parkkliniek - Rotterdam op 22 april 2022

Luisteren

9

Uitleg

8

Deskundigheid

8

Voor- en nadelen

7

Samen beslissen

7

Samenwerking

7

Behandeling

7

Aandoening / behandeling

Knievervanging

Toelichting

Saskia Wiersma ervaarde ik als een heel plezierige persoonlijkheid met empathisch vermogen en een goed luisterend oor. De Totale Knie Prothese (incl. knieschijf) is door haar deskundig geplaatst, althans voor zover ik dat tot nu toe kan beoordelen (ik ben half maart geopereerd in het Park Medisch Centrum in Rotterdam). Vooral het gevoel dat ik als gelijkwaardige gesprekspartner werd beschouwd, vond ik heel prettig. Het extra telefonische consult, dat 1,5 week na de operatie volgde, omdat ik te maken had met een complicatie, vond ik zeer attent en getuigde naar mijn idee van zorg om/voor de patiënt. Kortom, ik kan deze deskundige en sociaal vaardige orthopeed zeer aanraden.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Klachten over uw behandeling?

  • Lees hier hoe u uw klacht kunt melden.

    Meld klacht
  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Wiersma-Tuinstra, S.C.? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.