Orthopeed Windt, T.S. de
Orthopeed
Deze zorgverlener heeft te weinig waarderingen. Waarderen
Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier
Deel dit profiel met anderen
Waardering over Windt, T.S. de, Centrum voor orthopedie en beweging OCON Orthopedische kliniek, locatie Almelo - Almelo op 14 maart 2023
Aandoening / behandeling
Artrose
Toelichting
Ik kwam voor een seccond opinion bij dr de wind, met blijvende , pijnlijke knieklacht betreffende artrose en val en herstel ok gescheurde binnenste en buitenste meniscus. Ik had het gevoel niet serieus genomen te worden , luisterde niet echt , was voor mijn gevoel gehaast , gaf mij inderdaad de zelfde adviezen als de opererende orthopeed. Maar deze adviezen blijken dus niet te helpen , fysio, bewegen, pijnstilling , 2 spuiten in mijn knie en dus een OK. Ik slaap nu slecht omdat mijn voortdurend op slot slaat gedurende de nacht ,ben inactief naar wat ik gewend ben, was erg actief Ook naar mijn achterliggende ziekte geschiedenis, (mastocytose) werd slecht geluisterd , ik verdraag nml verschillende pijnstillen , ontstekingsremmende medicatie niet . Uit XO blijkt artrose grad 2 L.knie en de opmerking dat de opererende orthopeed beter ? niet had moeten opereren, maakte mij nog onzekerder en verdrietig, ik wil van mijn pijn af , ben net 65, te jong voor de geraniums 23 mrt vervolg
De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.
Nieuwe zorgaanbieder?
Nog niet op deze site? Meld u nu aan!
Aanmelden
Reageren en contact opnemen
Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Windt, T.S. de? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.