Naar de navigatie Naar de inhoud

Plastisch chirurg Braam-van der Werff, M.J.I.

Plastisch chirurg

9
.4

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering over Braam-van der Werff, M.J.I., Overige kliniek Park Medisch Centrum en Parkkliniek - Rotterdam op 8 februari 2022

Luisteren

10

Uitleg

9

Deskundigheid

10

Voor- en nadelen

10

Samen beslissen

10

Samenwerking

N.v.t.

Behandeling

10

Aandoening / behandeling

Borstvergroting

Toelichting

Dr. Braam was de tweede chirurg waar ik op consult ben geweest en dit was een hele goede keuze. Bij haar voelde ik me gehoord. Ze nam de tijd voor me, doordat ze luisterde, de juiste vragen stelde en meedacht kwamen we zo op een mooi resultaat. Soms klinkt een aantal cc best veel, maar doordat ze mijn wensen combineerde met mijn lichaamsbouw had ik er volle vertrouwen in. Ze kon goed onderbouwen waarom deze combinatie mijn wens zou vervullen. Zelfverzekerd liep ik de deur uit met het gevoel "dit gaat goedkomen". En dat is het ook. Mocht ik dit alles over mogen doen, zou ik weer naar haar gaan en het zelfde aantal cc hebben gekozen. Deze vorm past perfect bij mij en ik straal nu meer dan ooit. Bedankt!


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Klachten over uw behandeling?

  • Lees hier hoe u uw klacht kunt melden.

    Meld klacht
  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Braam-van der Werff, M.J.I.? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.