Naar de navigatie Naar de inhoud

Plastisch chirurg Braam-van der Werff, M.J.I.

Plastisch chirurg

9
.8

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering over Braam-van der Werff, M.J.I., Centrum voor orthopedie en beweging Park Medisch Centrum en Parkkliniek - Rotterdam op 27 maart 2023

Luisteren

10

Uitleg

10

Deskundigheid

10

Voor- en nadelen

10

Samen beslissen

10

Samenwerking

10

Behandeling

10

Aandoening / behandeling

Plastische chirurgie

Toelichting

Een Mommy Make-over op mijn 65 jaar? Dr Braam maakte het mogelijk voor mij door met mij alle voors en tegens te bespreken, gezien mijn leeftijd. Na ruim 40 kg gewichtsverlies heeft dr. Braam een prachtig resultaat voor elkaar gekregen. Ik ben superblij met het resultaat: niet alleen hoe ik er nu uit zie, maar ik functioneer lichamelijk veel beter nu mijn overtollige huid mij niet meer belemmert! Het is meer dan de moeite waard geweest. Kunnen andere chirurgen dat niet? Waarschijnlijk wel, maar de manier waarop dr. Braam zich als sparringpartner gelijkwaardig opstelt maakt het heel laagdrempelig en prettig om zo tot een gedegen en weloverwogen besluit te komen. Na de operatie ervaar ik een probleem en ook toen was het heel snel geregeld om dr. Braam te spreken te krijgen en mijn vragen te stellen.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Braam-van der Werff, M.J.I.? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.