Naar de navigatie Naar de inhoud

Plastisch chirurg Derks, D.H.C.

Plastisch chirurg

9
.8
Geslacht
Vrouw
Er zijn 4 waarderingen
Deze zorgverlener heeft te weinig waarderingen.
Waarderen

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering over Derks, D.H.C., Esthetisch-medisch centrum Kliniek Veldhoven - Veldhoven op 15 juli 2021

Luisteren

10

Uitleg

10

Deskundigheid

10

Voor- en nadelen

10

Samen beslissen

9

Samenwerking

10

Behandeling

5

Aandoening / behandeling

Borstvergroting

Toelichting

Tijdens het consult was ik zeer op mijn gemak. Alles werd duidelijk uitgelegd en mijn vragen werden goed beantwoord. Ik was blij dat ze iets voor me konden betekenen. Voor en tijdens de operatie werd ik door iedereen goed geinformeerd en er werd goed voor me gezorgd. Alleen het ontwaken uit narcose viel me heel slecht. Veel last van misselijkheid en duizeligheid. De dagen erna ook nog licht last van gehad maar gelukkig verder geen pijn. Je krijgt medicijnen mee voor de pijn maar die heb ik gelukkig niet nodig gehad. In het begin is het resultaat enorm. Vooral vanwege de zwelling maar naarmate de dagen verstreken werd het resultaat steeds een beetje minder. Waarschijnlijk heeft mijn lichaam er nog moeite mee en zal ik een 2e behandeling nodig hebben. Die informatie krijg je van te voren ook mee. Al met al heel blij met de goede zorgen. Waarschijnlijk zie ik ze nog eens.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Derks, D.H.C.? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.