Naar de navigatie Naar de inhoud

Plastisch chirurg Eltahir, Y.

Plastisch chirurg

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Deel dit profiel met anderen

267 resultaten voor je selectie:

De sortering wordt niet beïnvloed door de zorgaanbieder. Lees meer.
Esthetisch-medisch centrum Bey by Bergman Clinics, locatie Heerenveen - Heerenveen

22 maart 2023 - Geplaatst door de redactie

Zeer tevreden over de behandeling, prachtig resultaat

8.3

10 maart 2023 - Geplaatst door de redactie

Persoonlijke aandacht, geeft vertrouwen en goede aftercare. Bellen na de behandeling hoe het met je gaat. Altijd bereikbaar voor vragen. Erg vriendelijk personeel. Dr. Eltahir is erg deskundig en...

10 maart 2023 - Geplaatst door de redactie

Ik ben zeer tevreden met het resultaat. Het ziet er mooi uit. Over de deskundigheid (operatie) en de betrokkenheid ben ik ook zeer zeer te spreken. Je kunt altijd bij hun terecht met vragen die je...

10 maart 2023 - Geplaatst door de redactie

Zeer tevreden over het consult, professionele adviezen en uiteraard de behandeling. Goed begeleid tijdens de operatie en een hele prettige overnachting gehad.

15 februari 2023 - Geplaatst door de redactie

Benadering en behandeling was heel prettig. Geheel op mijn gemak kon ik de operatie in en de nazorg was prima. Kan het iedereen adviseren die twijfelt.

20 januari 2023 - Geplaatst door de redactie

Mijn zorgvraag is perfect opgelost, zorgvuldig mee omgegaan, duidelijk in afspraken, realistisch.

9.0

13 januari 2023 - Geplaatst door de redactie

Alles was helemaal prima. Vooral de communicatie!

6 januari 2023 - Geplaatst door de redactie

Het hele traject van begin tot de laatste controle is heel goed verlopen. Je wordt als mens behandeld en niet als nummer. Het resultaat is helemaal zoals ik het gehoopt had. Dr. Eltahir is een leuke...

23 december 2022 - Geplaatst door de redactie

Sympathieke, deskundige arts die goed luistert naar de wens van de patiënte

11 november 2022 - Geplaatst door de redactie

Alles is naar wens verlopen met veel zorg en begrip en er is goed geluisterd naar me. Resultaat zeer tevreden. Heel blij dat ik deze stap heb genomen,. zoveel meer zelfvertrouwen nu

27 september 2022 - Geplaatst door de redactie

Ik kan weer normaal in de spiegel kijken

24 augustus 2022 - Geplaatst door de redactie

Ik heb het als een zeer prettigere ervaring ervaren. Ook is het resultaat van de buikwandcorrectie prachtig geworden. Het is echt een goede beslissing geweest om dit te doen. Vanaf het begin voelde...

5 augustus 2022 - Geplaatst door de redactie

Heel professioneel en deskundig, hoogstaande kwaliteit. Je wordt op je gemak gesteld en ik had veel vertrouwen in goede afloop. Ook werd ik heel snel geholpen.

9.1

5 augustus 2022 - Geplaatst door de redactie

Ik vond het allemaal erg duidelijk en ging voorspoedig erg blij mee

3 augustus 2022 - Geplaatst door de redactie

Dr. Eltahir is een erg vriendelijke arts, denkt met je mee in je keuzes en deelt zijn kundigheid en mening voor het maken van je besluit. Tijdens de behandeling was hij erg zorgzaam en begripvol voor...

27 juli 2022 - Geplaatst door de redactie

De operaties zijn heel goed gegaan en ik heb een nieuw lijf waar ik enorm blij mee ben. Ik ben er een ander mens van geworden. Dokter Eltahir was echt geweldig in alles en zou ik bij iedereen aanraden

9.3

8 juli 2022 - Geplaatst door de redactie

Ik ben onwijs blij met het resultaat. Voel me nu net zo goed aan de buitenkant als van de binnenkant. Dr Eltahir is fantastisch. Mijn buik is onwijs mooi met een litteken die niet te zien is met...

9.3

8 juli 2022 - Geplaatst door de redactie

De arts luisterde heel goed naar wat mijn probleem was. De manier waarop de operatie werd uitgelegd was prettig. De gesprekken waren niet stijfjes maar warm en met wat humor erin. Je voelt je je op...

6 juli 2022 - Geplaatst door de redactie

Heeft mijn zelfvertrouwen en zelfbeeld positief veranderd

9.0

1 juli 2022 - Geplaatst door de redactie

Dr. Eltahir heeft mijn wensen heel goed begrepen. Het resultaat is precies zoals ik het had gehoopt. Hij ging deskundig en begripvol om met de complicatie die ik na de operatie had.