Naar de navigatie Naar de inhoud

Plastisch chirurg Engeland, A.A. van

Plastisch chirurg

9
.8
Er zijn 25 waarderingen Waarderen

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering over Engeland, A.A. van, Esthetisch-medisch centrum Bey by Bergman Clinics, locatie Hilversum - Hilversum op 8 juni 2022

Luisteren

10

Uitleg

10

Deskundigheid

10

Voor- en nadelen

10

Samen beslissen

10

Samenwerking

10

Behandeling

10

Aandoening / behandeling

Borstverkleining

Toelichting

Drs van Engeland is heel prettig in de omgang. Ze gaf mij bij het eerste consult een fijn gevoel. Een gevoel dat ik in goede handen was. Ze heeft geluisterd naar mijn wensen en heeft duidelijk uitleg gegeven over wat er mogelijk is. Ze heeft ook goed geschetst hoe de operatie eruit zou gaan zien zodat ik daar op voorbereid was. Ze heeft de risico´s goed uitgelegd en een goede uitleg gegeven over de periode na de operatie. Mocht ik vragen hebben dan kon ik altijd bellen of nog een afspraak inplannen. De dag van de operatie kwam ze van te voren even langs om te kijken hoe alles ging. Ze legde mij nogmaals alles uit en vroeg of ik nog vragen had. Ik ging hierdoor heel relaxed de operatie kamer in. Nu 3 maanden later ben ik enorm blij met mijn gemaakte keuze en met het resultaat. Ik ben enorm tevreden over drs van Engeland en raad haar zeker aan.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Engeland, A.A. van? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.