Naar de navigatie Naar de inhoud

Plastisch chirurg Ferdinandus, P.I.

Plastisch chirurg

9
.4

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering over Ferdinandus, P.I., Overige kliniek Alexander Monro Ziekenhuis - Borstkankerziekenhuis - Bilthoven op 29 oktober 2020

Luisteren

10

Uitleg

10

Deskundigheid

10

Voor- en nadelen

10

Samen beslissen

10

Samenwerking

10

Behandeling

10

Aandoening / behandeling

Plastische chirurgie

Toelichting

Dr.Ferdinandus heb ik ervaren ik als een deskundige vriendelijke en toegewijde arts die alle tijd nam in de gesprekken voorafgaande aan de borstsreconstructie .Hij besprak verschillende mogelijkheden met voor-en nadelen , ik voelde me gehoord en gerustgesteld ( na mijn aanvankelijke angst en onzekerheid of het nog wel mogelijk was) Zijn samenwerking met het team in het Monro Ziekenhuis ervaarde ik als uiterst plezierig. De algehele sfeer straalde liefde en zorg uit. Het resultaat van de operatie is beter dan ik me kon voorstelen. Ik ben dankbaar dat ik bij hem in het Alexander Monro Ziekenhuis terecht gekomen ben. Zou het elke vrouw gunnen , die borst(kanker)zorg nodig heeft.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Ferdinandus, P.I.? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.