Naar de navigatie Naar de inhoud

Plastisch chirurg Hoekstra, L.T.

Plastisch chirurg

9
.7

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering over Hoekstra, L.T., Centrum voor orthopedie en beweging Park Medisch Centrum en Parkkliniek - Rotterdam op 3 januari 2023

Luisteren

10

Uitleg

10

Deskundigheid

10

Voor- en nadelen

10

Samen beslissen

10

Samenwerking

10

Behandeling

10

Aandoening / behandeling

Plastische chirurgie

Toelichting

Afgelopen week heeft dr.hoekstra bij mij een explantatie van borstimplantaten met kapselverwijdering uitgevoerd. Vanaf het consult tot de operatie heb ik niets dan lof te melden. Door dr. Hoekstra heb ik het doorgezet om mijn operatie vergoed te krijgen. Zij heeft mij hiermee geholpen. Ondanks dat ik geen extra zaken heb laten doen zoals lipofilling of een lift heb ik een supermooi resultaat. Na slechts enkele dagen ziet het er al zo mooi uit. Dr. Hoekstra is een zeer vriendelijke en kundige arts waar je 100% op kan vertrouwen. Ik zou haar altijd als eerste keus aanraden in het gebied van plastische chirurgie!


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Hoekstra, L.T.? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.