Naar de navigatie Naar de inhoud

Plastisch chirurg Hoekstra, L.T.

Plastisch chirurg

9
.7

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering over Hoekstra, L.T., Centrum voor orthopedie en beweging Park Medisch Centrum en Parkkliniek - Rotterdam op 12 juli 2022

Luisteren

10

Uitleg

10

Deskundigheid

10

Voor- en nadelen

10

Samen beslissen

10

Samenwerking

10

Behandeling

10

Aandoening / behandeling

Plastische chirurgie

Toelichting

Mijn complimenten over Dr Hoekstra. De plastisch chirurg vertelde zowel de algemene als aanvullende informatie, daarna werd er mij precies verteld wat er voor, tijdens en na de operatie te wachten stond. Gedurende operatie handeld Dr Hoekstra professioneel en deskundig. Ze voerde de ingreep uit als een 'Routineoperatie', het ging voor mijn gevoel erg vlot. Er werd continu rekening gehouden met of ik pijn en/of ongemak ervaarde, maar hier was niets van te merken. Uiteindelijk verliep de operatie zonder complicaties en met een fantastisch resultaat! (10.0/10.0)


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Hoekstra, L.T.? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.