Naar de navigatie Naar de inhoud

Plastisch chirurg Lei, B. van der

Plastisch chirurg

9
.1

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering over Lei, B. van der, Ziekenhuis UMC Groningen (UMCG), locatie Hanzeplein - Groningen op 21 juli 2020

Luisteren

3

Uitleg

4

Deskundigheid

3

Voor- en nadelen

1

Samen beslissen

1

Samenwerking

N.v.t.

Behandeling

1

Aandoening / behandeling

Borstvergroting

Specialisme

Plastische chirurgie

Toelichting

Negen jaar geleden ben ik geopereerd door chirurg Lei, B. Ik wilde geen silconen proheses maar watergevulde protheses. Maar nu blijkt dat ik wel siliconen protheses heb. Ool werd mij destijds verteld dat protheses een levenlang mee gaan. Alleen als protheses scheuren moeten ze vervangen worden, maar dat is haast onmogelijk aldus van der Lei. Hij vertelde dat deze protheses de allerbeste en heel veilig waren. (Allegan) Nu 9 jaar later zijn mijn beide protheses gescheurd en als kers op de taart, dr van der Lei had er wel siliconen protheses ingezet. Hier heb ik een gesprek over gesprek gehad met dr van der Lei, maar hij ontkend helaas alles op een arrogante en defensieve manier. Ik waarschuw vrouwen om geen protheses te nemen het is levensgevaarlijk. Laat je eerst goed informeren op de site meldpunt klachten siliconen zodat je een weloverwogen beslissing kan maken.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Lei, B. van der? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.