Naar de navigatie Naar de inhoud

Plastisch chirurg Niessen, F.B.

Plastisch chirurg

9
.8

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering over Niessen, F.B., Overige kliniek Mittsu Institute - Amsterdam op 21 juli 2020

Luisteren

10

Uitleg

10

Deskundigheid

10

Voor- en nadelen

10

Samen beslissen

10

Samenwerking

10

Behandeling

10

Aandoening / behandeling

Borstvergroting

Toelichting

Dokter Frank Niessen heeft mijn lichamelijke klachten ten aanzien van mijn lekkende borstprotheses serieus genomen. Hij doet onderzoek naar de gevaren van borstprotheses en kan hier veel informatie over vertellen. Ik vind hem zeer menselijk en toegankelijk. Vooral vergeleken met zijn mede collega plastisch chirurgen. Lijkt hij de winstgevende productielijn van borstprotheses niet te promoten. Maar erkend de gevaren voor de gezondheid. Mijn explantatie met lipofilling is succesvol verlopen, goede voorlichting gekregen aardige man. Bij deze een waarschuwing voor de vrouw neem nooit borstprotheses voordat je je volledig hebt ingelezen in de gevaren ervan, dit kun je vinden op het internet.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Niessen, F.B.? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.