Naar de navigatie Naar de inhoud

Psychiater Hoorn, B.E.A. van der

Psychiater

9
.3
Er zijn 29 waarderingen Waarderen

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering over Hoorn, B.E.A. van der, Psychiatriepraktijk Praktijk voor Psychiatrie Voorschoten - Voorschoten op 18 september 2018

Afspraken

10

Behandeling

8

Omgang medewerkers

10

Informatie

10

Luisteren

9

Accommodatie

10

Aandoening / behandeling

Depressie

Toelichting

Zeer betrokken op professionele wijze. Weet direct tot de kern van het ‘probleem’ te komen door client zelf èn in vraagstelling, tot de essentie ervan te laten komen. Geeft zeer duidelijk en concreet voorbeelden en informatie wanneer dit nodig is, reageert altijd snel op e-mail wanneer dit van toepassing is. Bekwame man waar je aan merkt dat zijn beroep, zijn passie is. Ik ben een jaar lang in therapie geweest bij dhr. Van der Hoorn. Door zijn manier van behandelen, durf ik het leven weer wat positiever te bekijken en weet ik anders om te gaan met mijn dwang en angsten.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Klachten over uw behandeling?

  • Lees hier hoe u uw klacht kunt melden.

    Meld klacht
  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Hoorn, B.E.A. van der? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.