Naar de navigatie Naar de inhoud

Psycholoog Belfor, D.B.

Psycholoog

9
.6
Geslacht
Vrouw
Er zijn 19 waarderingen Waarderen

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering over Belfor, D.B., Psychologiepraktijk en psychotherapiepraktijk GZ-psycholoog Haarlem - Haarlem op 23 september 2021

Afspraken

10

Behandeling

9

Omgang medewerkers

9

Informatie

9

Luisteren

9

Accommodatie

8

Aandoening / behandeling

Depressie

Toelichting

Danielle is een fijn persoon en makkelijk in de omgang. Ze luister goed naar je problemen en helpt je om de achtergrond en oplossingsrichting voor je problemen te duiden. Verder is ze goed bereikbaar en heeft ze mij bij een noodsituatie meteen geholpen om de juiste hulp te krijgen. Ik ben blij dat ik bij haar terecht ben gekomen aangezien ik eerder wat minder goede ervaringen had opgedaan met hulpverlening. Ik heb het gevoel dat ik echt progressie heb geboekt bij Danielle en heb het behandelingstraject naar volle tevredenheid bij haar afgesloten.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Belfor, D.B.? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.