Naar de navigatie Naar de inhoud

Psycholoog Mechelse, L.C.

Psycholoog

9
.4
Geslacht
Vrouw
Er zijn 10 waarderingen Waarderen

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering over Mechelse, L.C., Psychologiepraktijk en psychotherapiepraktijk Peptalk Psychologen Delft - Delft op 17 maart 2017

Deze waardering is ouder dan vier jaar en telt niet meer mee voor het gemiddelde cijfer van de zorgaanbieder.

Afspraken

10

Behandeling

10

Omgang medewerkers

9

Informatie

10

Luisteren

10

Accommodatie

10

Aandoening / behandeling

Burn-out

Toelichting

Waarderen

Iedereen die op zoek is naar een kundige, professionele behandelaar zou ik Lonneke van harte aanbevelen. Ik heb de behandeling bij Lonneke als zeer prettig en waardevol ervaren. Mede dankzij haar voel ik mij weer "de oude". Zij heeft hierbij geholpen door op een betrokken manier de puzzelstukjes opnieuw in te passen, inzicht te geven, te ordenen en  tips en adviezen te geven die mij hebben geholpen om stap voor stap vooruit te gaan. Ik heb Lonneke ervaren als iemand die goed in staat is om echt verbinding te maken wat er voor zorgt dat je op een veilige manier tot de kern kan komen, de zaken waar het echt om gaat. Het vertrouwen dat zij uitstraalt is voor mij persoonlijk erg helpend geweest. Ze schroomt er tijdens de behandeling niet voor  om je een spiegel voor te houden, met respect en ondersteunend. De wijze waarop zij helpt bij zelfreflectie vond ik erg waardevol, dit geeft veel inzicht waarna je de keuze kan maken wat hier mee te gaan doen.  Ik ben Lonneke erg dankbaar voor de behandeling!

De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender.

  • Klachten over uw behandeling?

  • Lees hier hoe u uw klacht kunt melden.

    Meld klacht
  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Mechelse, L.C.? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.