Psycholoog Vromen-Duives, M.G.
Psycholoog
Deze zorgverlener heeft te weinig waarderingen. Waarderen
Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier
Deel dit profiel met anderen
Waardering over Vromen-Duives, M.G., Psychologiepraktijk en psychotherapiepraktijk Psychologenpraktijk Perspectief Marian Vromen - Nijmegen op 28 december 2020
Aandoening / behandeling
Verslavingen
Toelichting
Marian luisterde zeer aktief. Punten uit mijn verhaal die nadere aandacht nodig hadden bracht ze opnieuw aan de orde. Ik kreeg goede aanwijzingen en tips van haar. Waar en indien nodig leverde ze ook (opbouwende) kritiek. Ze deed suggesties en reikte hulpmiddelen aan om thuis zaken te registreren en zo meer duidelijkheid te krijgen. Ze heeft het aantal sessies gaandeweg aangepast aan mijn vorderingen. Kortom: een aktieve, daadkrachtige en praktische aanpak, die ik tot nu toe nog niet in de psychotherapie was tegengekomen.
De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.
Nieuwe zorgaanbieder?
Nog niet op deze site? Meld u nu aan!
Aanmelden
Reageren en contact opnemen
Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Vromen-Duives, M.G.? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.