Naar de navigatie Naar de inhoud

Psycholoog Vromen-Duives, M.G.

Psycholoog

9
.2
Geslacht
Vrouw
Specialisme
Arbeid en Gezondheid
Er is 1 waardering
Deze zorgverlener heeft te weinig waarderingen.
Waarderen

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering over Vromen-Duives, M.G., Psychologiepraktijk en psychotherapiepraktijk Psychologenpraktijk Perspectief Marian Vromen - Nijmegen op 28 december 2020

Afspraken

10

Behandeling

9

Omgang medewerkers

9

Informatie

9

Luisteren

9

Accommodatie

9

Aandoening / behandeling

Verslavingen

Toelichting

Marian luisterde zeer aktief. Punten uit mijn verhaal die nadere aandacht nodig hadden bracht ze opnieuw aan de orde. Ik kreeg goede aanwijzingen en tips van haar. Waar en indien nodig leverde ze ook (opbouwende) kritiek. Ze deed suggesties en reikte hulpmiddelen aan om thuis zaken te registreren en zo meer duidelijkheid te krijgen. Ze heeft het aantal sessies gaandeweg aangepast aan mijn vorderingen. Kortom: een aktieve, daadkrachtige en praktische aanpak, die ik tot nu toe nog niet in de psychotherapie was tegengekomen.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Vromen-Duives, M.G.? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.