Naar de navigatie Naar de inhoud

Psycholoog Zuijderwijk, P.J.A.C.

Psycholoog

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Deel dit profiel met anderen

Waardering over Zuijderwijk, P.J.A.C., Psychologiepraktijk en psychotherapiepraktijk Psychologiepraktijk Zuijderwijk - Teteringen op 7 januari 2022

Afspraken

Accommodatie

Aandoening / behandeling

Psychische problemen

Toelichting

Een hele fijne, open en vertrouwde werkrelatie op kunnen bouwen. Priscilla wist perfect de balans te vinden tussen het geven van eigen regie en mij ondersteunen/confronteren. Ik had nooit verwacht ik deze relatief korte tijd zo'n mooi resultaat te boeken met een combinatie van EMDR, ACT, CGT en voedingspsychologie. Priscilla wist mijn krachten herhaaldelijk goed in te zetten waardoor ik meer vertrouwen kreeg in mezelf. Ik leerde een nieuwe, duurzame levensstijl die ook na dit traject in te zetten in waardoor de hoop op een langdurig positief effect van de behandeling groot is. De locatie was prachtige, maar het pand was soms wat gehorig. Maar begreep dat de praktijk inmiddels verhuisd is!

De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.

• Nieuwe zorgaanbieder?

• Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Zuijderwijk, P.J.A.C.? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.