Naar de navigatie Naar de inhoud

Psychotherapeut Kraft, A.R.

Psychotherapeut

7
.1
Geslacht
Vrouw
Er zijn 5 waarderingen Waarderen

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering over Kraft, A.R., Psychologiepraktijk en psychotherapiepraktijk Psychotherapiepraktijk Kraft - Amsterdam op 20 januari 2020

Afspraken

8

Behandeling

8

Omgang medewerkers

7

Informatie

7

Luisteren

8

Accommodatie

8

Toelichting

Waarderen

Mevrouw Kraft is m.i. een goede psychologe. Haar handelswijze wijkt inderdaad af van wat ik gewend ben van andere psychologen en heeft een confronterend karakter a.g.v. het herhaaldelijk stellen van dezelfde vragen. Daarnaast benoemd mevrouw Kraft emoties die afwijken van wat 'normaal' is, door het ook echt zo te noemen. Dit kan men als vervelend ervaren, echter interpreteer ik dit als triggeren om na te denken over wat wel normaal is en patronen in mijn dagelijks handelen te herkennen. Zodoende accepteer en omarm ik deze handelswijze. Daarnaast helpt dit mij echt verder en leer ik dat bepaalde gevoelens normaal zijn en bepaalde patronen aangeleerd zijn en niet meer werken. Kortom, een prima psychologe.

De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender.

  • Klachten over uw behandeling?

  • Lees hier hoe u uw klacht kunt melden.

    Meld klacht
  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Kraft, A.R.? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.