Naar de navigatie Naar de inhoud

Radioloog Lohle, P.N.M.

Radioloog

10
.0
Geslacht
Man
Specialisme
Interventieradiologie
Er zijn 3 waarderingen
Deze zorgverlener heeft te weinig waarderingen.
Waarderen

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering over Lohle, P.N.M., Ziekenhuis ETZ Elisabeth - Tilburg op 21 mei 2017

Deze waardering is ouder dan vier jaar en telt niet meer mee voor het gemiddelde cijfer van de zorgaanbieder.

Afspraken

8

Behandeling

8

Omgang medewerkers

8

Informatie

9

Luisteren

9

Accommodatie

9

Aandoening / behandeling

Vleesbomen

Specialisme

Gynaecologie en Obstetrie

Toelichting

Ik ben zeer snel en zorgvuldig behandeld ivm baarmoedermyomen.Dr. Lohle heeft vooraf uitgebreid de tijd genomen om de mri uitslagen met mij te bespreken en al mijn vragen te beantwoorden. Ik vond hem zeer vakkundig, geduldig en een goede luisteraar. Ook tijdens de procedure was hij vriendelijk en heeft zelfs uitleg gegeven wat hij stap voor stap ging doen. Hij vroeg mij zelfs of ik gespannen was. Kan mij dus totaal niet vinden in de omschrijving van sommige negatieve mensen hier. Daarbij geeft het mij vertrouwen als een dokter een bepaalde zekerheid van werken uitstraalt. Dit zou ik zeker geen dominantie noemen. Deze dokter weet heel goed wat hij doet naar mijn idee. Momenteel ben ik nog herstellende. Vind dat ik aardig wat pijn heb maar vertrouw erop dat dit in de loop der dagen minder wordt en ik uiteindelijk van mijn overige klachten af ga zijn.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Lohle, P.N.M.? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.