Waardering over Stuivenberg-Vrielink, C.H. van, Revalidatiecentrum Libra Revalidatie en Audiologie, locatie Blixembosch - Eindhoven op 13 februari 2013

Deze waardering is ouder dan vier jaar en telt niet meer mee voor het gemiddelde cijfer van de zorgaanbieder.

  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 6

Gemiddeld cijfer

1.8

Toelichting

Ik vind het een zeer slechte arts die het totaal niet interesseert. Mijn zoon was in behandeling voor spasme en hersenletsel bij haar. Het enige wat wij te horen kregen was dat ze niets kon doen, dat hij daarvoor bij specialisten moest zijn. Ze luistert ook niet, gezien ze dacht dat mijn zoon niet was geopeerd, terwijl dat wel zo was. Ze kwam ook vaak te laat, omdat ze in de file had gestaan. Haar secetaresse zegt dat ik informatie maar via de huisarts moet verkrijgen, die er verder ook niets van af weet. Ik word niet teruggebeld. Informatie heeft ze nooit gegeven. Mijn zoon reed gewoon auto, terwijl blijkt dat je helemaal niet zomaar auto mag rijden met hersenletsel, maar dat wisten we niet. Informatie over waar we dan wel hulp konden vinden, had ze ook niet. Altijd gaat dan de telefoon opeens of krijgt ze een noodoproep en moet plotseling weg, spoedgeval.

9 personen vinden dit een nuttige waardering.

Vindt u dit een nuttige waardering?   Ja

De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender.

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Stuivenberg-Vrielink, C.H. van? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.

Partners van ZorgkaartNederland