Naar de navigatie Naar de inhoud

Tandarts Anit, C.E.

Tandarts

9
.8
Er zijn 2 waarderingen
Deze zorgverlener heeft te weinig waarderingen.
Waarderen

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering over Anit, C.E., Tandartsenpraktijk Tandartspraktijk Fick en Lobach - Vught op 24 april 2020

Afspraken

10

Behandeling

9

Omgang medewerkers

10

Informatie

10

Luisteren

10

Accommodatie

9

Toelichting

Ik ben bij Tandarts Anit in behandeling voor mij invisioline beugel. Vanaf dag 1 is hij heel duidelijk geweest over het plan en de stappen die we in dit poces zouden doorlopen. Daarnaast gaf hij ook direct duidelijkheid over de totale kosten en hoe ze over de tijd verdeeld zouden worden. dit gaf mij direct het vertrouwen en een duidelijk beeld over wat ik van hem kon verwachten. Daarnaast staat hij altijd open om tussentijds even te sparren als er voor mijn gevoel bijv. iets niet lekker gaat. Mijn ervaringen zijn daarom dan ook tot nu toe super en zou Tandarts Anit direct bij familie of vrienden aanbevelen als ze ook aan een dergelijke behandeling zouden willen starten.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Anit, C.E.? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.