Naar de navigatie Naar de inhoud

Tandarts Dähne, L.

Tandarts

7
.4
Geslacht
Man
Specialisme
Kindertandarts
Er zijn 3 waarderingen
Deze zorgverlener heeft te weinig waarderingen.
Waarderen

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering over Dähne, L., Tandartsenpraktijk Jeugdtandarts Waalsprong - Lent op 28 oktober 2020

Afspraken

8

Behandeling

8

Omgang medewerkers

9

Informatie

9

Luisteren

9

Accommodatie

10

Toelichting

Mijn dochter is al een aantal jaren patiënt bij de Jeugdtandarts in Lent, sinds maart dat het corona virus opkwam in Nederland was ik erg terughoudend in ons doen en laten. Naar de tandarts gaan was 1 van die dingen waar ik over twijfelde of het nu wel een prioriteit voor mij dochter was, toch ben ik met haar al 2x op controle geweest, onlangs deze week en daarom laat ik deze review achter. Wat een complimenten voor deze praktijk! De hygiëne is op orde! Er staat speciale hand alcohol dispensers bij de deur op maat gemaakt voor kinderen, het personeel is goed beschermd en als ouders zijnde krijg je een mondkapje aangeboden door de balie medewerkster. Wij hebben ons geen moment onveilig gevoeld!


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Dähne, L.? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.