Naar de navigatie Naar de inhoud

Tandarts de Lima Barbosa Janssen, M.

Tandarts

9
.3
Geslacht
Vrouw
Er zijn 52 waarderingen Waarderen

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering over de Lima Barbosa Janssen, M., Tandartsenpraktijk Octant Mondzorg - Hoorn op 7 juni 2021

Afspraken

10

Behandeling

10

Omgang medewerkers

10

Informatie

10

Luisteren

10

Accommodatie

9

Aandoening / behandeling

Mondaandoeningen

Toelichting

Onze pasgeboren dochter had moeite met drinken. Via een lactatiekundige bij een osteopaat beland, omdat er mogelijk iets scheef stond bij de nek/schouders. Daar werd gezien dat ons meisje een ander probleem had, een verborgen verkort tongriempje. Meteen verwezen naar Octant, mevrouw Janssen. Nu blijkt vaders ook een verkort tongriempje te hebben. Beide konden een dag later behandeld worden. Toen we aankwamen werden we netjes behandeld door mevrouw Janssen en collega's. Na onderzoek bleek ons meisje ook een verkort lipbandje te hebben. Het laseren is vlot gegaan. Vader had nog een aantal dagen een zeurend gevoel en dochter dronk ee dag later vlekkeloos aan de borst! We kregen goede voorlichting over nabehandeling. We zijn ergtevreden en blij dat we snel terecht konden!


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor de Lima Barbosa Janssen, M.? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.