Tandarts
Ik zou niet weten wat er verbeterd zou moeten worden alles is netjes en verzorgd. De behandeling is uitstekend ben zeer te vreden
Mooie praktijk, vriendelijk en deskundig personeel.
Waar ik óók heel tevreden over ben is de rust die iedereen uitstraalt. Zeker voor mij als iemand niet echt niet graag naar de tandarts gaat. Maar inmiddels, ook door deze instelling naast de...
Heel goed
De behandeling klopte van A tot Z. Perfect.
Zeer lieve tandarts.Met geduld en zeer goede uitleg
Duidelijk en aardig. Ben al jaren patient en nog steeds 100% tevreden van mevrouw Alvanopoulou.
Ik ben nogal bang van de tandarts, maar bij mevrouw Gramse wordt ik helemaal gerustgesteld! Ik ga nooit meer bij een andere tandarts!
Nemen de tijd voor behandelingen, erg fijn bij tandarts.
Ik ben zo blij met deze tandarts. Ze houdt altijd rekening met mogelijk angst of pijn. Zij werkt erg zorgvuldig en is heel prettig in de omgang.
Mevrouw Alvanopoulou is een vriendelijke persoon, die goed luistert en klaar de mogelijkheiden van een behandeling omschrijvt. Er word rustig gewerkt en duidelik uitleg gegeven.
Er wordt goed naar je geluisterd en vervolgens alles goed gecontroleerd en verholpen!
Deskundig en rustig. Erg tevreden!
Geeft goede info over de behandeling en de reden daarvan. Zeer vriendelijk en vooral heel erg kundig. Vrijwel pijnloze behandelmethode.
Het wordt altijd naar mij geluisterd en alleen met mijn toesteming een behandeling uitgevoert! Zeer tevreden!
Georgia is erg rustig en geduldig en vriendelijk. Ik voel me erg op mijn gemak en ben daardoor niet meer "bang" voor de tandarts.
Zeer rustig en kundig werk. Goede uitleg, neemt de tijd voor de behandeling
Mevr Georgia Gramse luisterd goed naar de patient en geeft de patient de juiste informatie waar zij/hij wat mee kan. Prima tandarts.
De beste tandarts die we tot nu toe hebben gehad!
Vriendelijk, deskundig en neemt i.v.m. voorgeschreven medicatie, die opzwelling aan het gehemelte veroorzaakte, zelf contact op met de huisarts.