Naar de navigatie Naar de inhoud

Tandarts Keppel, P.

Tandarts

9
.4
Er zijn 215 waarderingen Waarderen

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering over Keppel, P., Tandartsenpraktijk De Kliniek voor Tandheelkunde - Utrecht op 26 juli 2018

Deze waardering is ouder dan vier jaar en telt niet meer mee voor het gemiddelde cijfer van de zorgaanbieder.

Afspraken

9

Behandeling

9

Omgang medewerkers

9

Informatie

9

Luisteren

9

Accommodatie

9

Toelichting

Vorig jaar ging ik op zoek naar een nieuwe tandarts. Ik was al zeker 4 jaar niet geweest. Niet heel verstandig. Via Zorgkaart de beste tandarts van Utrecht gevonden, namelijk dhr. Keppel. De schade was groot toen ik voor het eerst kwam, 4 gaatjes een wortelkanaalbehandeling. Vervolgens een verstandskies laten trekken en een kroon laten zetten op de kies waar ook de wortelkanaalbehandeling had plaatsgevonden. Tevens veel tandsteen dus ook 2x naar mondhygieniste. Nu, een jaar later, is mijn gebit weer helemaal in orde. Bij geen enkel bezoek heb ik pijn gehad, terwijl ik echt een hekel heb aan naar de tandarts gaan. Dhr. Keppel legt alles duidelijk is en is erg vriendelijk. Tevens goed in zijn vak en secuur. Het enige wat eigenlijk tegenviel zijn de hoge kosten, maar die zou ik bij elke tandarts hebben gemaakt. Ik kan dhr. Keppel en collega's van harte aanbevelen!


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Keppel, P.? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.