Naar de navigatie Naar de inhoud

Tandarts Kirkilis, D.

Tandarts

9
.8
Er zijn 9 waarderingen Waarderen

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering over Kirkilis, D., Tandartsenpraktijk Tandheelkundig Centrum Kethel - Schiedam op 4 april 2015

Deze waardering is ouder dan vier jaar en telt niet meer mee voor het gemiddelde cijfer van de zorgaanbieder.

Afspraken

5

Behandeling

7

Omgang medewerkers

4

Informatie

7

Luisteren

6

Accommodatie

8

Aandoening / behandeling

Overige aandoeningen

Toelichting

Waarderen

Let op als je naar de mondhygieniste moet. Ze berekenen een half uur terwijl de behandeling bij mij maar 15 min. heeft  geduurd. Na een klacht en discussie met de tandarts werd ik niet geloofd en bleef hij achter zijn mondhygieniste staan. Ik werd  gewoon voor leugenaar uitgemaakt. Dus neem de tijd op als je naar de mondhygieniste  moet.

Reactie van/namens Kirkilis, D.

Geachte heer,

Het is spijtig om te vernemen dat u bent overgegaan tot het plaatsen van een negatieve review zelfs na ons naar mijn idee constructieve gesprek. Ik heb u gevraagd of u heel zeker wist of het 15 minuten in plaats van 30 minuten waren. U wist dit zeker hoewel u toegaf de tijd niet te hebben bijgehouden. U gaf aan dat uw vorige tandarts de laatste keer ook 15 minuten nodig had en vroeg zich af waarom het nu 30 minuten moesten zijn. Zowel mijn mondhygiëniste als ik vonden dat uw gebit een uitgebreide reiniging van 30 minuten kon gebruiken, u heeft hiermee ingestemd tijdens de eerste kennismaking en controle. Bij een volgende controle kan blijken dat een kortere behandeling op dat moment ook toereikend is. Mijn mondhygiëniste en ik hebben van deze casus geleerd dat wij de patiënt nog duidelijker moeten wijzen op de stoeltijd die gebruikt is tijdens een gebitsreiniging. Dit om discussies en wantrouwen achteraf te voorkomen en de goede behandelrelatie en vertrouwen te behouden.

De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender.

  • Klachten over uw behandeling?

  • Lees hier hoe u uw klacht kunt melden.

    Meld klacht
  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Kirkilis, D.? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.