Naar de navigatie Naar de inhoud

Tandarts Rijnders, J.G.M.

Tandarts

7
.6
Geslacht
Man
Er zijn 5 waarderingen
Deze zorgverlener heeft te weinig waarderingen.
Waarderen

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering over Rijnders, J.G.M., Tandartsenpraktijk Tandzorg Twente - Almelo op 14 september 2021

Afspraken

8

Behandeling

8

Omgang medewerkers

9

Informatie

9

Luisteren

9

Accommodatie

9

Toelichting

Spoed kan altijd tussendoor. Ze passen hun werk aan, aan mijn angstige man. Doen rustig en lief bij de kinderen. Wij willen altijd eerst de prijs en opties horen voor we verder gaan en dat is geen probleem. Wil je echt alleen 1 persoon en nooit wisselen dan moet je langer wachten ivm drukte. Wij rijden er 15km voor, terwijl op 600mtr ook een tandarts zit. Puur omdat Ruben gespecialiseerd is in angstige patiënten en ass. Ze onthouden ook wie welke aanpak fijn vindt. Wij willen daarom niet elke collega, alleen 2 tandartsen, dat is onze keuze. Hier houden ze allemaal rekening mee. Prijzen zijn ook betaalbaar vinden wij, geen verzekering.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Rijnders, J.G.M.? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.