Tandarts Shamma, S. Al
Tandarts
Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier
97 resultaten voor je selectie:
28 december 2020 - Geplaatst door de redactie
Gewoon een goed vakman en ook de assistente is top.
17 september 2019 - Geplaatst door de redactie
Snel en goed gegaan .... een vakman ...
16 september 2019 - Geplaatst door de redactie
Jammer dat er tegenwoordig minder rekening wordt gehouden met rolstoelen dan vroeger.
Reactie van/namens Tandartsenpraktijk Tandartspraktijk Mondmedicentrum Oss - Oss
Zou u ons bij uw volgende bezoek aan willen geven hoe we hier beter rekening mee kunnen houden? Wij vinden het uiteraard erg...11 september 2019 - Geplaatst door de redactie
Een super goede tandarts
10 september 2019 - Geplaatst door de redactie
Ik heb een goede ervaring met mijn tandarts. De afspraken lopen niet uit en de behandelingen verlopen zorgvuldig.
Vriendelijk en deskundige tandarts
Snel en efficiënt
10 september 2019 - Geplaatst door de redactie
Prima en accurate tandarts, ook de assistente zijn vriendelijk en je wordt altijd snel en goed geholpen.
10 september 2019 - Geplaatst door de redactie
Als ik mezelf aanmeld bij de balie voor mijn afspraak, is mijn wachttijd in de wachtkamer vaak heel kort. Vriendelijke begroeting van assistente en de tandarts. Hierdoor voel ik me al op mijn gemak....
10 september 2019 - Geplaatst door de redactie
goede zorg op een prettige manier
10 september 2019 - Geplaatst door de redactie
Geweldig goede ervaringen. Al jaren lang.Duidelijke uitleg ,snelle correcte afhandeling Nooit haastig.neemt alle tijd om vragen te beantwoorden Super vriendelijk.Ik kan me geen betere tandarts...
9 september 2019 - Geplaatst door de redactie
Keurig nette rustige behandeling.
Prima tandarts!
9 september 2019 - Geplaatst door de redactie
controle en tandsteen verwijdering gaat snel, pijnloos en goed.
9 september 2019 - Geplaatst door de redactie
Fijne praktijk, vriendelijk personeel en je wordt er op je gemak gesteld. Ik ben namelijk heel bang. Bij deze tandarts kom ik vrolijk naar buiten.
9 september 2019 - Geplaatst door de redactie
Snelle service en alles prima
9 september 2019 - Geplaatst door de redactie
Het verbeterpunt dat ik graag aandraag betreft een algemeen punt en gaat niet over tandarts Shamma, S. Al. Onlangs bezocht ik de praktijk omdat ik een ontsteking bij een implantaat vermoedde. Zowel...
9 september 2019 - Geplaatst door de redactie
Er wordt snel en met grote nauwkeurigheid gewerkt.
9 september 2019 - Geplaatst door de redactie
Zeer prettige en kundige tandarts met tijd en aandacht voor de cliënt. Bij Mondmedicentrum is alles goed geregeld. Ook bij spoedgevallen wordt er snel gehandeld en een oplossing gezocht.
Prima tandarts!
Filters
Waardeer deze zorgverlener
Er zijn 97 waarderingen.
Waarderen
Klachten over uw behandeling?
Lees hier hoe u uw klacht kunt melden.
Meld klacht