Naar de navigatie Naar de inhoud

Tandarts Stinges, J.G.A.M.

Tandarts

9
.2
Er is 1 waardering
Deze zorgverlener heeft te weinig waarderingen.
Waarderen

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering over Stinges, J.G.A.M., Tandartsenpraktijk Tandartsenpraktijk H.P. Curvers en J.G.A.M. Stinges - Reuver op 25 juli 2018

Deze waardering is ouder dan vier jaar en telt niet meer mee voor het gemiddelde cijfer van de zorgaanbieder.

Afspraken

9

Behandeling

10

Omgang medewerkers

10

Informatie

10

Luisteren

10

Accommodatie

10

Aandoening / behandeling

Gebitsaandoeningen

Toelichting

De heer Stinges is de beste tandarts die ik ken. Ik kom al veertig jaar bij hem, en hij is altijd vriendelijk, open, zorgzaam, maar ook streng als het moet. Iedereen in het dorp kent hem, en hijzelf kent de mensen aldaar ook goed. Een groot pluspunt. Ook zijn assistentes zijn aardig en behulpzaam. Hetzelfde geldt voor de (nieuwe) baliemedewerkster. Onlangs heeft tandarts Stinges me prima geholpen door een verstandskies te verwijderen; de pijnklachten verdwenen onmiddellijk, en is was blij dat ik niet door zijn collega Curvers (waardering: 6,2), maar door tandarts Stinges zelf was behandeld. Tandarts Stinges heeft oog voor zijn patiënten, maakt een rustige indruk, heeft bijna altijd goede zin, en luistert uitstekend. Ik kan deze tandarts zeker aanbevelen, en wil hem hartelijk danken voor datgene wat hij de laatste weken voor mij heeft gedaan. Petje af voor deze man. Beste tandarts Stinges: ik wens u veel succes, en tot ziens maar weer.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Stinges, J.G.A.M.? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.