Waardering over Wiggers, L.H., Tandartsenpraktijk Centrum voor Implantologie en Esthetische Tandheelkunde - Hengelo op 5 september 2011

Deze waardering is ouder dan vier jaar en telt niet meer mee voor het gemiddelde cijfer van de zorgaanbieder.

  • 5
  • 5
  • 8
  • 3
  • 4
  • 2

Gemiddeld cijfer

4.5

Toelichting

Heeft zich gespecialiseerd en daardoor geen tot onvoldoende gehoor voor klachten tijdens controle. Goed dat we via een kaart worden herinnerd om een afspraak te maken voor controle. Maar als afspraak willen maken duurt dit vervolgens 2 maanden. Bij acute situaties wel direct mogelijk om een afspraak te maken. De assistente en de heer Wiggers zitten in een goede accomodatie. Voor controle uit de wachtkamer naar noodgebouw waar nu een 2e bij is geplaatst waar ook een wachtkamer bij zit. Behandelingen ten aanzien van " eenvoudige vullingen" zijn tot op heden uitgevoerd door mondhygiieniste plus.(laatste 2 jaar als ervaring) Indien zij het niet vertrouwt vraagt ze de tandarts de heer Wiggers te komen kijken. Bij vragen voor een expliciete behandeling wordt offerte thuisgestuurd zodat je dit bij de zorgverzekeraar na kan gaan. Het is positief dat rekening wordt gehouden met de kosten maar een nadeel dat je moet wachten tot nieuwe afspraak maken bij vragen. Wordt op tijd doorverwezen voor eventuele orthodontie voor kinderen maar achteraf gezien onnodig aangezien eerst gewisseld moet zijn en hierdoor wel op controle gaat. De heer Wiggers is zeker kundig en kwalitatief goed maar is door de werkdruk en specialisatie niet meer voor de klant(patient) aanwezig waardoor je basis behandeling plaatsvindt maar mogelijk adviezen ter preventie op langer termijn niet worden gegeven.

14 personen vinden dit een nuttige waardering.

Vindt u dit een nuttige waardering?   Ja

De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender.

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Wiggers, L.H.? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.

Partners van ZorgkaartNederland