Naar de navigatie Naar de inhoud

Uroloog Blok, B.F.M.

Uroloog

9
.6
Geslacht
Man
Er zijn 22 waarderingen Waarderen

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering over Blok, B.F.M., Ziekenhuis Erasmus MC - Algemeen - Rotterdam op 22 juli 2020

Luisteren

9

Uitleg

9

Deskundigheid

9

Voor- en nadelen

9

Samen beslissen

9

Samenwerking

9

Behandeling

10

Aandoening / behandeling

Urineverlies

Specialisme

Urologie

Toelichting

Ben incontinent geworden na prostaat operatie met gebruik van robot. Na ruime periode van anderhalf jaar met bekkenbodem therapie en medicatie kwam ik niet verder dan in de nacht droog en overdag benodigd drie a vier inleggers. Volume van lekkage was 100 a 200 ml. Ben toen internet opgegaan om te bezien wat voor mij het beste zou kunnen zijn. Mij stond de proact behandeling als optie. Ben hier mee naar mijn uroloog gegaan en om verwijzing gevraagd naar dr.B.F.M.Blok in het Erasmus MC. Ze ging hier mee akkoord na aanvullend onderzoek ,conclusie stress-incontinentie. Na een consult op 31-07-2019 bij dr.B.F.M. Blok op lijst geplaatst voor behandeling. Op 28-10-2019 geopereerd. Een uur na operatie kreeg ik van dr.Blok te horen dat balonnen goed geplaatst zijn. Daarna geplast dat ging o.k.daarna naar huis met dikke smail. In december op controle waren verrast dat ik van af operatie geen urine verlies had. Nu 21-07-2020 nog steeds droog en geen na vullingen gehad. Toppie.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Blok, B.F.M.? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.