Naar de navigatie Naar de inhoud

Uroloog Poel, H.G. van der

Uroloog

8
.3

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering over Poel, H.G. van der, Ziekenhuis Antoni van Leeuwenhoek, locatie Plesmanlaan - Amsterdam op 24 augustus 2020

Luisteren

9

Uitleg

9

Deskundigheid

10

Voor- en nadelen

9

Samen beslissen

9

Samenwerking

9

Behandeling

9

Aandoening / behandeling

Prostaatkanker

Specialisme

Urologie

Toelichting

Waarderen

Zeer tevreden ben ik over de expertise van, en het persoonlijke contact met Uroloog dr. van der Poel. Met name zijn beoordeling, van de gemaakte MRI beelden gebruikt hij om in te schatten, welke patiënten een hogere of lagere kans op incontinentie hebben en of er sprake kan zijn van zenuwsparing tijdens de operatie, zoals bij mij geschied is. Ik heb nauwelijks last gehad van incontinentie na de operatie. De operatie bij mij werd door dr. van der Poel uitgevoerd met robotchirurgie, ik heb geen pijn ondervonden, na de operatie. Alleen een ervaren chirurg mag de prostaat verwijderen, aldus dr. van der Poel. De robot is zo goed als de chirurg die hem bedient, dr. van der Poel is een expert in het bedienen van de robot. Mijn operatie duurde nog geen uur, de snijvlakken prostaat waren vrij.

De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender.

  • Klachten over uw behandeling?

  • Lees hier hoe u uw klacht kunt melden.

    Meld klacht
  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Poel, H.G. van der? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.