Naar de navigatie Naar de inhoud

Uroloog Vierssen Trip, O.B. van

Uroloog

9
.3

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering over Vierssen Trip, O.B. van, Overige kliniek Andros Clinics Arnhem - Arnhem op 25 juni 2022

Luisteren

10

Uitleg

10

Deskundigheid

10

Voor- en nadelen

10

Samen beslissen

10

Samenwerking

10

Behandeling

10

Aandoening / behandeling

Blaasontsteking

Toelichting

Na 20 jaar kontrole en jaarcontrole bij Andros Arnhem heb ik veel waardering voor alle ongemakken omtrent plas problemen enz. Ben nu 92 jaar en heb veel gemak van alle aanwijzingen omtrent leefstijl en beleving van bepaalde ongemakken vooral de laatste 2 jaar slik ik magnesium 724 en een plaspil na het avond eten waarmee ik een schot in de "roos" mee kreeg van de behandelende arts . Sindsdien slik ik deze aanwijzing voorschrift en mijn plas en ontlasting kan ik super kwijt. Ben hier zeer dankbaar voor ! Raad veel mensen vrienden en dergelijke om jaarlijks kontrole bij Andros waar ook gevestigd uit te laten voeren.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Vierssen Trip, O.B. van? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.