Naar de navigatie Naar de inhoud

Verloskundige Leguijt-Visser, P.

Verloskundige

9
.9
Er zijn 5 waarderingen
Deze zorgverlener heeft te weinig waarderingen.
Waarderen

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering over Leguijt-Visser, P., Verloskundepraktijk Verloskundigenpraktijk De Eerste Stap, locatie Uithuizen - Uithuizen op 26 juli 2021

Afspraken

10

Behandeling

10

Omgang medewerkers

9

Informatie

10

Luisteren

10

Accommodatie

8

Toelichting

1 op 1 zorg was voor ons wel fijn. Want je krijgt een goede band met je verloskundige en in ons geval was dat Paula. En zei heeft ons vanaf dag 1 goed verzorgt en geholpen met alle vragen rond de zwangerschap en bevalling. Wij vonden het fijn dat we altijd bij haar te recht konden met al onze vragen. Verder vondt ik het heel fijn dat ze me vriend er goed bij betrok. Uiteindelijk krijg je toch samen een kindje. En wat wij ook heel fijn vonden dat ze bij de geboorte van onze zoon was. Zei heeft ons er echt door heen gesleept en daar zijn wij haar zo dankbaar voor. Kortom wij zijn echt heel tevreden over haar en kijken met een goed gevoel terug op onze zwangerschap.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Leguijt-Visser, P.? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.