Naar de navigatie Naar de inhoud

Het Gastenhuis Druten

Verpleeghuiszorg

9
.1

uit 28 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Winnaar van:

Over Het Gastenhuis Druten

Hartelijk welkom in Gastenhuis Druten. Sinds eind 2017 bieden wij hier twintig appartementen voor mensen met dementie, waarvan twee voor (echt)paren.

Het Gastenhuis Druten ligt in de nieuwe wijk Tichellande, aan de Ticheldreef. Een dorpse, groene wijk met prachtige waterpartijen (de historische Tichelgaten). Hier maakt het Gastenhuis samen met zo’n dertig eengezinswoningen deel uit van een hof. Qua architectuur gaat het naadloos op in de omliggende bebouwing en natuurlijk is er een fijne, ruime tuin met terras. Dankzij de goede aansluiting met de kern van Druten liggen ook alle voorzieningen binnen handbereik.

Wonen bij ons is betaalbaar met een gemiddeld pensioen. Wij bieden 2 huiskamers, een tuin en een open keuken waar onze koks dagelijks vers en gezond koken. Wij bieden verschillende activiteiten aan, bewoners bepalen zelf waar zij aan mee willen doen. 

Het Gastenhuis Druten wordt geleid door echtpaar Jack van Bemmelen en Nora Boky, dat woont in de naastgelegen dienstwoning. ‘Met al onze ervaring in de ouderenzorg, vonden we dat het hoog tijd werd om hier samen iets moois mee te gaan doen. In onze nabije omgeving zagen we een tweetal projecten kleinschalig wonen voor mensen met dementie starten en vlak daarna maakten we kennis met het Gastenhuis … Toen wisten we het zeker: dit moest het worden’, vertelt Nora.

Dankzij hun intense betrokkenheid en het vaste team dat er werkt, kunt u erop vertrouwen dat zij een goede band met hun bewoners opbouwen. Een band waarmee persoonlijke zorg daadwerkelijk mogelijk wordt gemaakt. Of in hun eigen woorden: ‘Wonen zal bij ons niet alleen over zorg gaan.’

Waarderingen historie

2024
9.8
3 waarderingen
2023
9.8
5 waarderingen
2022
9.0
7 waarderingen
2021
8.6
11 waarderingen
2020
9.7
3 waarderingen
2019
9.2
9 waarderingen
2018
9.3
1 waardering

Recente waarderingen

28 februari 2024 - Geplaatst door de redactie

Mijn (schoon)moeder is op 5 februari overleden, ze verbleef meer dan zes jaar in Het Gastenhuis in Druten. De zorg die mijn (schoon)moeder kreeg was veel meer dan gemiddeld. Aandacht voor kleine...

9.5
Lees meer
23 februari 2024 - Geplaatst door de redactie

Het is een warm en gezellig huis waar aandacht is voor elke bewoner. Er wordt ook veel georganiseerd. De verzorging is perfect.

11 januari 2024 - Geplaatst door de redactie

Heel fijn huis waar ruimte is voor de individuele wensen van de bewoners. De zorg is zeer persoonlijk en van hoge klasse. Er zijn voldoende activiteiten. De kok zorgt voor goede maaltijden, altijd...

Bekijk alle waarderingen

Socials