Naar de navigatie Naar de inhoud

Cordaan, Woonzorgcentrum De Gooyer

Verpleeghuiszorg

8
.7

uit 24 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Over Cordaan, Woonzorgcentrum De Gooyer

Wonen aan de Dappermarkt

De Gooyer ligt direct aan de Dappermarkt, er hangt altijd een levendige sfeer. Mensen lopen er makkelijk binnen voor een kopje koffie, thee of een praatje. In De Gooyer vinden regelmatig activiteiten plaats, ook organiseren we vaak uitstapjes. U kunt ons ook laten weten wat u leuk vindt om te doen, dan kijken wij of we dit voor u kunnen organiseren. We hebben ruimtes waar activiteiten plaatsvinden, georganiseerd voor en door bewoners en de buurt.

 

Wonen

De Gooyer heeft 53 éénkamerappartementen voor oudere mensen met een zorgindicatie en 32 appartementen voor mensen met een licht verstandelijke beperking. U krijgt hulp en ondersteuning waar u dat nodig heeft. Hulp in de huishouding bijvoorbeeld, of ondersteuning bij het douchen.

Natuurlijk staat uw zelfstandigheid centraal. Wij vullen aan waar u hulp nodig heeft. Er is een dagbehandeling voor ouderen en de locatie is de uitvalbasis van het thuiszorgteam dat in de Dapperbuurt actief is.

 

De omgeving

De Gooyer ligt in een levendige wijk in Amsterdam Oost: de Dapperbuurt. De locatie ligt direct aan de Dappermarkt, de gezelligste markt van Nederland! Daarnaast zijn er in de buurt veel grote en kleine winkels te vinden en gezellige café's en restaurants.

Als u niet van drukte houdt is er op loopafstand het Oosterpark, een heerlijk ruim, open park. Hier kunt u prettig wandelen of op een bankje zitten aan het water. Het Oosterpark is rolstoeltoegankelijk.

 

Ook voor de buurt en familieleden

In het restaurant van De Gooyer kunt u dagelijks terecht voor een 3-gangenmenu tegen een redelijke prijs.

Ook buurtbewoners (jong en oud) zijn hier van harte welkom. Naast onze voorzieningen kunt u er terecht voor fysiotherapie, ergotherapie, valpreventie of bijvoorbeeld een scootmobieltraining. Kortom, de Gooyer is een fijne ontmoetingsplek voor iedereen.

 

Roze lopers

De Gooyer heeft twee Roze Loper Certificaten: één voor haar roze zorg voor ouderen, en één voor de begeleiding aan mensen met een (lichte) verstandelijke beperking. Deze Roze Lopers geven aan dat De Gooyer bewust en tolerant omgaat met seksuele diversiteit én dat die tolerantie is verwerkt in de kwaliteit van zorg en in het beleid. Mooie woorden, die eigenlijk betekenen dat in De Gooyer iedereen mag zijn wie hij of zij is of wil zijn.

 

Zorg bij de Gooyer

- Begeleiding

- Hulp bij het huishouden

- Persoonlijke verzorging

- Verpleging

- Fysiotherapie

- Ergotherapie

 

Meer informatie? kijk op https://www.cordaan.nl/locatie/de-gooyer of u kunt bellen met het Cliënten Servicebureau: 088 267 32 26.

 

Rondleiding? Bent u geïnteresseerd in woonzorgcentrum de Gooyer? U bent van harte welkom voor een rondleiding. Bel voor een afspraak: (020) 462 67 00

Waarderingen historie

2024
9.5
2 waarderingen
2023
8.4
11 waarderingen
2022
8.6
3 waarderingen
2021
9.1
5 waarderingen
2020
9.2
4 waarderingen
2019
9.8
1 waardering
2018
7.9
9 waarderingen
2017
7.2
16 waarderingen
2016
7.6
15 waarderingen
2015
7.7
17 waarderingen
2010
6.3
7 waarderingen

Recente waarderingen

9 maart 2024 - Geplaatst door de redactie

Mijn moeder en dochter en schoonzoon worden heel goed behandeld

12 februari 2024 - Geplaatst door de redactie

Na het overlijden van onze moeder delen we graag het warme gevoel dat de verzorging, gedurende het half jaar dat ze op de 3e verdieping in de Gooyer woonde, bij ons heeft achtergelaten. Er vinden in...

Reactie van/namens Cordaan, Woonzorgcentrum De Gooyer - Amsterdam

Wat een mooie waardering over onze locatie en ons team. We zijn blij dit te horen.

9.0
Lees meer
18 mei 2023 - Geplaatst door de redactie

Attent, lief en zorgzaam personeel dat ondanks de krappe bezetting altijd tijd heeft voor persoonlijke aandacht. Er vinden veel gewaardeerde activiteiten plaats. Het eten is goed en verzorgd.

9.3
Lees meer
Bekijk alle waarderingen

Socials