Naar de navigatie Naar de inhoud

Envida, Zorgcentrum Klein Gulpen

Verpleeghuiszorg

8
.4

uit 22 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Winnaar van:

Over Envida, Zorgcentrum Klein Gulpen

Klein Gulpen is een woonzorgcentrum dat een thuis biedt aan 54 bewoners, waarvan 31 ouderen met een somatische aandoening en 23 mensen met een vorm van dementie.  Klein Gulpen heeft een eigen karakter, waarbij gastvrijheid, warme zorg en gezelligheid voorop staan. Het huis past in de sfeer van Gulpen; wonen waar je thuis bent, dus.

Prettig wonen

Samen met de bewoners bespreken wij  hun wensen om zo prettig mogelijk in Klein Gulpen te wonen. Iedereen heeft  een eigen kamer met badkamer en pantry die is ingericht met slimme zorgtechnieken. Er is een gezamenlijke woonkamer voor de psychogeriatrische bewoners waar de belevingsgerichte zorg centraal staat. De maaltijden serveren we in het sfeervolle restaurant. Verder biedt Klein Gulpen volop mogelijkheden voor recreatie en is er een kapper, een pedicure en een ‘reminiscentie’ ruimte, die dementerenden stimuleert herinneringen op te halen.

Naast het verpleeghuis bevindt zich een appartementencomplex, gebouwd door Maasvallei,  voor senioren met een zorgindicatie. . Zelfstandig wonen met de mogelijkheid om gebruik te maken van de faciliteiten van het verpleeghuis, zoals het restaurant. Bovendien kan  Envida worden ingeschakeld als er zorg nodig is.

 

Waarderingen historie

2023
8.9
8 waarderingen
2022
8.5
3 waarderingen
2021
9.3
2 waarderingen
2020
7.8
10 waarderingen
2019
9.5
4 waarderingen
2018
9.0
2 waarderingen
2016
9.2
1 waardering

Recente waarderingen

9 december 2023 - Geplaatst door de redactie

Zeer betrokken verpleging, altijd vriendelijk en behulpzaam met persoonlijke aandacht voor de bewoners (in dit geval mijn moeder).

9.0
Lees meer
28 augustus 2023 - Geplaatst door de redactie

De bewoners worden met respect behandeld en worden serieus genomen. Alle personeel staat altijd voor iedereen klaar. Klein Gulpen is een huiselijke en gezellige woongemeenschap. Het is er altijd...

27 augustus 2023 - Geplaatst door de redactie

Mooi en modern gebouw, straalt rust uit. Medewerkers doen hun best voor de meest optimale zorg te kunnen bieden.

8.8
Lees meer
Bekijk alle waarderingen