Naar de navigatie Naar de inhoud

Zorggroep Tangenborgh, Woon- en Zorgcentrum De Anloop

Verpleeghuiszorg

8
.5

uit 13 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Over Zorggroep Tangenborgh, Woon- en Zorgcentrum De Anloop

Woonzorgcentrum De Anloop is gebouwd in 2007. Het staat op een levendige plek, midden in het centrum van Schoonebeek.

VoorzieningenDe Anloop heeft veel voorzieningen, zoals een bibliotheek, een café, een pedicure en een restaurant. In het restaurant zijn ook mensen welkom die niet in De Anloop wonen.

ActiviteitenEr worden elke week vaste activiteiten aangeboden voor bewoners, maar ook ouderen bijvoorbeeld uit de omliggende wijk kunnen tegen een kleine vergoeding aan de meeste activiteiten deelnemen. Ook worden het hele jaar door uitstapjes, markten en andere activiteiten georganiseerd.

Wonen in De AnloopDe Anloop heeft 31 zorgappartementen, 11 inleunwoningen en verhuurt 40 aanleunwoningen. De appartementen zijn allemaal voorzien van een gescheiden woon- en slaapkamer, keuken, badkamer met wc en een berging en kunnen naar eigen smaak worden ingericht. Een aantal appartementen binnen het woonzorgcentrum De Anloop is beschikbaar voor huur met alarmering en thuiszorg. U kunt daar dus gebruik van maken zonder een WLZ-indicatie, die normaal wel nodig is om in een woonzorgcentrum te mogen wonen.

Waarderingen historie

2022
9.6
3 waarderingen
2021
7.7
6 waarderingen
2020
8.8
4 waarderingen
2010
6.8
5 waarderingen

Recente waarderingen

7 december 2022 - Geplaatst door de redactie
via ZorgfocuZ

De hulp en zorg die ik ontvang zijn begripsvol, liefdevol en altijd vriendelijk.

10 juni 2022 - Geplaatst door de redactie

Onze moeder woont nu 18 maanden in de Woon en zorgcentrum de Anloop en heeft het daar erg naar haar zin. Ze vindt het fijn dat er nu weer vele activiteiten worden gedaan, en is erg tevreden over de...

9.3
Lees meer
5 juni 2022 - Geplaatst door de redactie

De Anloop is kleinschalig, dus iedereen kent elkaar of ziet elkaar. De medewerkers zijn vriendelijk en bieden een luisterend oor voor bewoners en familie. Drempel om iets te vragen aan de...

9.3
Lees meer
Bekijk alle waarderingen

Socials