Naar de navigatie Naar de inhoud

Alliade gehandicaptenzorg, woonlocatie Thiedamaweg

Zorg voor mensen met een beperking

-

Er zijn nog geen waarderingen.

Over Alliade gehandicaptenzorg, woonlocatie Thiedamaweg

De locatie biedt een vertrouwde woonsituatie en behandeling aan kinderen en jongeren tot 18 jaar, die vanwege een verstandelijke beperking en vaak bijkomende psychische (zoals ASS, ADHD, hechtingstoornis) of lichamelijke problematiek niet meer thuis kunnen wonen.

Jongeren woonachtig op de Thiedemaweg volgen in de meeste situaties bijzonder onderwijs. Als er een ontheffing is van de leerplicht zoeken we een passende daginvulling op bijvoorbeeld een kinderdagcentrum. Er is ruimte voor hobby en vrije tijd en ouders zijn altijd welkom. In het weekend kunnen de kinderen en jongeren naar huis.

Locatie Thiedamaweg biedt een veilige woonomgeving aan kinderen. Er wordt ondersteuning gegeven in kleine groepen van een aantal kinderen. Er is veel ruimte om buiten te spelen. Kinderen van verschillende leeftijden met hun eigen identiteit leren rekening houden met elkaar en kunnen altijd terugvallen op deskundige begeleiding. Goed overleg met ouders, familie en/of belangenbehartigers is voor ons van groot belang.

Nog geen waarderingen

Help anderen kiezen door de eerste waardering over Alliade gehandicaptenzorg, woonlocatie Thiedamaweg te Damwâld te plaatsen: Waarderen