Contactmogelijkheden met ZorgkaartNederland

Ik heb een vraag/opmerking over de site of over een waardering

Heeft u een vraag, opmerking of verbetersuggestie voor onze website? Of heeft u een vraag over een waardering. Vul dan het Contactformulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met u op. Dit formulier is niet bedoeld voor het wijzigen van gegevens van zorgverleners of zorginstellingen. Kijk hiervoor bij Wijzigen gegevens.

Ik heb een klacht over ZorgkaartNederland

Heeft u een klacht over ons? Bijvoorbeeld over onze dienstverlening, onze werkwijze of waarom u op de website vermeld staat? Vul dan het Contactformulier in.

We nemen zo snel mogelijk contact met u op om de klacht te bespreken en een passende oplossing te zoeken. Afhankelijk van de ernst van de klacht bespreken we deze met het management in ons redactieoverleg. Leidt dit niet tot een oplossing? Dan kan uw klacht besproken worden met de adviesraad van ZorgkaartNederland. Hierin zijn de organisaties van zorgaanbieders vertegenwoordigd, waaronder de KNMG, LHV, de Federatie van Medisch Specialisten, ActiZ en de NVZ. 

Mijn gegevens laten wijzigen of aanvullen

Zijn uw gegevens of die van uw organisatie niet compleet of onjuist? Dan kunt u dat doorgeven via de link "Meld het hier", direct onder de adresgegevens op de pagina van de desbetreffende zorgverlener of organisatie. Via dit wijzigingsformulier kunt u het volgende doorgeven:

  • contactgegevens
  • sluiting van de zorginstelling/praktijk
  • zorgverlener die niet meer werkzaam is bij de praktijk
  • een zorgverlener toevoegen
  • een locatie toevoegen

Ik wil een zorgverlener/organisatie aanmelden op de site

Wilt u uw zorgverlener of organisatie aanmelden of zelf als zorgverlener of organisatie op deze website staan, kies dan één van onderstaande opties.

» Zorgverlener aanmelden

» Zorginstelling aanmelden

Partners van ZorgkaartNederland