Contactmogelijkheden met ZorgkaartNederland

Redactie

Ik heb een vraag/opmerking over de site of over een waardering

Heeft u een vraag, opmerking of verbetersuggestie voor onze website? Of heeft u een vraag over een waardering. Vul dan het contactformulier Redactie ZorgkaartNederland in. We nemen zo snel mogelijk contact met u op. Dit formulier is niet voor het wijzigen van gegevens van zorgverleners of zorginstellingen. Kijk hiervoor bij Databankredactie.

Ik heb een klacht over ZorgkaartNederland

Heeft u een klacht over ons? Bijvoorbeeld over onze dienstverlening, onze werkwijze of de wijze waarop u op de website vermeld staat? Vul dan het contactformulier Redactie ZorgkaartNederland in.

We nemen zo snel mogelijk contact met u op om de klacht te bespreken en een passende oplossing te zoeken. Afhankelijk van de ernst van de klacht bespreken we deze met het management in ons redactieoverleg. Leidt dit niet tot een oplossing? Dan kan uw klacht besproken worden met de adviesraad van ZorgkaartNederland. Hierin zijn de organisaties van zorgaanbieders vertegenwoordigd, waaronder de KNMG, LHV, de Federatie van Medisch Specialisten, ActiZ en de NVZ. 


Databankredactie

Mijn gegevens zijn niet juist. Ik wil een wijziging doorgeven.

Zijn uw gegevens of die van uw organisatie niet compleet of onjuist? Dan kunt u dat doorgeven aan de Databankredactie via de "Meld het hier"- link, direct onder de adresgegevens van de desbetreffende zorgverlener of organisatie.  

Ik wil een zorgverlener/organisatie aanmelden op de site

Wilt u uw zorgverlener of organisatie aanmelden of zelf als zorgverlener of organisatie op deze website staan, kies dan één van onderstaande opties.

» Zorgverlener aanmelden

» Zorginstelling aanmelden


Partners van ZorgkaartNederland