Naar de navigatie Naar de inhoud

Contact met ZorgkaartNederland

Ons team staat klaar om je vragen te beantwoorden.
Waarmee kunnen wij je helpen? 

Voor patiënten

Ik wil een zorgverlener of zorginstelling aanmelden of wijzigen 

Een zorgverlener is iemand die jou zorg geeft, zoals een dokter, psycholoog of fysiotherapeut. Een zorginstelling is een organisatie waar zorgverleners werken, zoals een ziekenhuis, verpleeghuis of een praktijk.
Staat jouw zorgverlener, praktijk of zorginstelling nog niet op ZorgkaartNederland? Dan kun je hierover nog geen waardering schrijven. Meld de zorgverlener of –instelling daarom eerst bij ons aan. 

Ben je zelf een zorgverlener? Dan kun je je hier ook aanmelden.

Meld een zorgverlener aan >

Meld een zorginstelling aan >

Wil je de gegevens van een zorgverlener of zorginstelling wijzigen? Dat kan via de link "Meld het hier" op hun profielpagina op ZorgkaartNederland.

Zoek je zorgverlener of zorginstelling >

Ik heb een klacht over een zorgverlener

Op ZorgkaartNederland kun je je ervaring met de zorg delen. Dit helpt anderen met kiezen voor de best passende zorg. Hou je daarbij wel aan de gedragscode voor waarderingen.

ZorgkaartNederland kan je niet helpen met een klacht over de behandeling door je zorgaanbieder. Op deze pagina vind je informatie over wat je wél kunt doen. 

Ik heb een klacht over ZorgkaartNederland

Heb je een klacht over ons? Dat spijt ons te horen.
Afhankelijk van de ernst van de klacht bespreken we deze intern. Leidt dit niet tot een oplossing? Dan kan je klacht besproken worden met de adviesraad van ZorgkaartNederland. Deze bestaat uit diverse branche- en beroepsorganisaties. Hierin zijn vertegenwoordigd: KNMG, LHV, FMS, ActiZ, KNMT, KNGF, ZKN, NFU en de NVZ.

Als dat nodig is, kan jouw klacht ook besproken worden met de patiënten-adviesraad met daarin vertegenwoordigers van diverse patiëntenorganisaties.

Je kunt je klacht indienen via het contactformulier >

 Ik wil over iets anders contact met ZorgkaartNederland

Stuur ons je vraag of opmerking via het contactformulier. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Ga naar het contactformulier >

Voor zorgverleners

Ik wil een pakket van ZorgkaartNederland

Ben je een zorgverlener of werk je bij een zorginstelling en wil je actief aan de slag met de waarderingen die voor je zijn geplaatst? Bekijk dan de mogelijkheden van onze pakketten voor zorgaanbieders en pakket voor zorgverleners.
Liever eerst contact? E-mail dan naar onze adviseurs, via adviseurs@zorgkaartnederland.nl.

 

HBK F&C