Contact

Contactmogelijkheden met de redactie van ZorgkaartNederland

Ik heb een vraag/opmerking over de site

Heeft u een vraag, opmerking of verbetersuggestie voor onze website? Vul dan het Contactformulier Redactie ZorgkaartNederland in. We nemen dan z.s.m. contact met u op.
Zijn uw gegevens of die van uw organisatie niet compleet of onjuist? Volg dan de volgende instructie.

Per adres:
Patiëntenfederatie Nederland
Van Dommelenhuis
Churchilllaan 11, 6e etage
3527 GV Utrecht
Postbus 1539
3500 BM Utrecht

Ik wil een zorgverlener/organisatie aanmelden op de site

Wilt u uw zorgverlener of organisatie aanmelden of zelf als zorgverlener of organisatie op deze website staan, kies dan één van onderstaande opties.

» Zorgverlener aanmelden

» Zorginstelling aanmelden

Ik wil een wijziging doorgeven

Kloppen de gegevens van een zorgverlener of organisatie niet? Dan kunt u dat doorgeven via de "meld het hier"- link, direct onder de adresgegevens van de desbetreffende zorgverlener of organisatie.  

Ik heb een klacht over ZorgkaartNederland

Heeft u een klacht over ons? Bijvoorbeeld over onze dienstverlening, onze werkwijze of de wijze waarop u op de website vermeld staat? Vul dan het Contactformulier Redactie ZorgkaartNederland in.

We nemen dan z.s.m. contact met u op om de klacht te bespreken en een passende oplossing te zoeken. Afhankelijk van de ernst van de klacht bespreken we deze met het management in ons redactieoverleg. Leidt dit niet tot een oplossing? Dan kan uw klacht besproken worden met de adviesraad van ZorgkaartNederland. Hierin zijn de organisaties van zorgaanbieders vertegenwoordigd, waaronder de KNMG, LHV, de Federatie van Medisch Specialisten, ActiZ en de NVZ.

Persvoorlichting

Neem voor persvragen contact op met Thom Meens, persvoorlichter van Patiëntenfederatie Nederland.

Partners van ZorgkaartNederland